За нас - Immunis.bg
Най-горе

За нас

IMMUNIS

IMMUNIS

Made by nature

Добре дошли, в Boutique Herbal Lab IMMUNIS

Ние сме бутикова лаборатория, която  разработва и селектира рецепти с висококачествени и чисти натурални продукти. Целта ни е използваме растения и продукти, създадени далеч от замърсената и индустриализирана околна среда.

Boutique Herbal Lab IMMUNIS предлага висококачествени екстракти, селекция чай, мед и разнообразни цялостни програми за повишаване на имунитета и пречистване на организма.

Ние сме първите на пазара, които ви дават цялостни имуностимулиращи програми, съставени от три прости за следване стъпки, в рамките на 21 дни,  отговарящи на вашите лични нужди.

Понеже знаем, че в забързаното ни ежедневие не можем да си позволим да отделяме време в безкрайно търсене на рецепти, приготвяне на отвари и изпробване на хиляди варианти, ние успяхме селектираме най-добрите животворни продукти за вас. По този начин ви даваме възможността да се погрижите за себе си, като отделите внимание на организма и здравето си на физическо, и емоционално ниво.

 

Бутиковото ни производство позволява да обръщаме специално внимание на всички малки детайли – от подбора на растения, през изпробването на рецепти до опаковането му в  дизайнерска опаковка. И вие го получавате директно до вашата врата.

 

Защото всички ние заслужаваме най-доброто!

И приемаме работата си лично!

Приемете го лично и вие!