Как да пазаруваме - Immunis.bg
Най-горе

Как да пазаруваме

Как се пазарува

Стъпка 1: Разгледайте нашите продукти и изберете тези, които искате да закупите. При натискането на бутона „КУПИ“ избрания от вас продукт директно отива във вашата количка.

Стъпка 2: След като добавите всички продукти, които искате да поръчате, влезте във вашата количка, която се намира в горния десен ъгъл на екрана. Натиснете бутона „ПОРЪЧКА“.

Ако имате регистрация влезте в профила си от бутона „Влезте от тук“, който се намира най – горе на страницата.
Ако нямате регистрация трябва да попълните цялата информация, която се изисква от Вас. Попълването на полетата упоменати със * e задължителнo. Попълването на останалите полета е по Ваш избор. Ако желаете да създадете профил*, който да използвате за бъдещи поръчки маркирайте полето „СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФИЛ“ в долния ляв ъгъл на страницата, след което въведете желаната парола в новопоявилото се поле. Натиснете бутона „ПРОДЪЛЖИ“.

* Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Стъпка 3: Маркирайте и попълнете „Адрес на доставката“ ако той е различен от предходния, който сте въвели. Натиснете бутона „ПРОДЪЛЖИ“.

Стъпка 4: Въведете ВАУЧЕР КОД, ако имате такъв и натиснете бутона „ПРОДЪЛЖИ“.

Стъпка 5: Изберете бутона „Изчисли цена“. В новопоявилия се прозорец проверете данните и маркирайте една от опциите: • До офис на Еконт • Адрес • Еконтомат

След като изберете начин на доставка изберете бутона „Потвърди“.

Стъпка 6:

Направете преглед на вашата поръчка и изберете начин на плащане. За да финализирате поръчката трябва да се запознаете с нашите Правила и Общи условия и да маркирате „ПРИЕМАМ ПРАВИЛАТА И УСЛОВИЯТА“.

Стъпка 7: Изберете бутона „ПОРЪЧВАНЕ“.

След като завършите успешно поръчката, ако сте избрали опцията „Наложен платеж“ ще получите обаждане, за потвърждение. Ако сте платили предварително, очаквайте доставка в рамките на три работни дни.